Dziwactwa psów
Re: Dziwactwa psów
Może nie jest to dziwne ale... wasze też są takimi przytulaskami? My jesteśmy całą noc uwiązani do Mufki, śpi właśnie tak. https://www.youtube.com/watch?v=CCIQMeH ... e=youtu.be
Kamila 

Niestety Ozyrysek to udzielny księciunio i rzadko się przytula.
O wejściu na łóżko nawet mowy nie ma, ale chrapie równie wspaniale i rozkosznie.

Roxy też nie śpi w łóżku, ani na kanapie. Jej królestwo to podłoga.
A chrapać też potrafi. Czasem to ją słychać w całym domu.
Kiedyś nawet była na dworze i spała przy ścianie. Słyszałam ją w pokoju.
Jak ona się przebiła chrapaniem przez ścianę domu? Do tej pory nie potrafię tego zrozumieć. 

Pozdrowionka.
Malwina, Roxy i Demon
Malwina, Roxy i Demon
Tak, chrapanko jest znajome.
Cziri spać to woli osobno, ale za to na jawie bardzo lubi się ocierać (właściwie wręcz wcierać)) i przytulać. Jej swoisty rytuał, to delikatne łapanie zębami wracających domowników za nogawki lub spódnice - w ostateczności może być kurtka, lub choćby szalik i "wciąganie" do domu. 

- bobovita66

Piękny filmik 
U nas Oskar raczej preferuje kafelki w przedpokoju lub parkiet przy naszym łóżku
ale czasem wpada na wyrko hihihhi i warczy na męża żeby się ode mnie odsunął
jest cudowny , uwielbiam jak tak robi bo wtedy chłopcy zaczynają się przepychać i walczyć o moje względy
oczywiście Oskar wygrywa
a mój ślubny siada na neta i gra na kurniku
w tym czasie Oskar się ze mną wytuli , ja go wymiziam i jak jest usatysfakcjonowany to robi a-psik liźnie w ucho i zmyka na podłogę
generalnie uwielbia pieszczochy a już drapanie po brzuszku i za uszami to uwielbia 

U nas Oskar raczej preferuje kafelki w przedpokoju lub parkiet przy naszym łóżku

pozdro
AGA i OSKAR 

Kochani, czy wasze chowy w wieku "przedszkolnym" czyli maja trzy miesiące, wszystko gryzły? rozumień, że małe i gryzie bo zęby swędzą ale moja Gera cały czas by gryzła coś, w szczególności w zabawie to kapcie, stopy, rece a jak nie to za "boczki" gryzie mnie, chyba mnie tak lubi???? Ma gryzaki, duże kości wołowe ale i tak jak dopadnie ręcznik to fruwa on po całym pokoju, coś niesamowitego. żadnych stanów zapalnych dziąseł nie ma ale masaż robi cały czas.
A drapanie po brzuchu to jak zaczarowana, leży i nawet nie drgnie, a szukając czegoś z nosem przy podłodze to wydaje dźwięki jak mały prosiaczek swoim chrumkaniem.....
A drapanie po brzuchu to jak zaczarowana, leży i nawet nie drgnie, a szukając czegoś z nosem przy podłodze to wydaje dźwięki jak mały prosiaczek swoim chrumkaniem.....
Pedro... jak dziecku małemu dasz gryzak to tez będzie wolało coś "zakazanego" ;D Tak u nas tez tak było ... może nie ciągle, ale Mufa uwzięła sie na jedna szafkę, i na moja babcie ... gryzła jej łydki non stop ;D Co poradzić... wyrosła teraz się kochają ;D A pomimo tego ,ze Mufa ma juz 1,5 roku ma swoje zabawki to i tak woli "te zakazane" np papier toaletowy rozrywa na kawałki, poduszki z sypialni i gąbki ze zlewu z kuchni to jej ulubione gryzaki
A zabawkami Mufy świetnie bawi się nasz kot Michał 

Kamila